Moeder bevalt met kerst van een kind in een caravan

Hoera het is een jongen en we noemen hem Jezus Kerstwandeltheater Moerwijk via Neo's Blog

Den Haag – Bewoners in de Haagse wijk Moerwijk wisten gisteren niet wat ze zagen toen ze nietsvermoedend bij een geparkeerde caravan op de Jan Luykenlaan poolshoogte gingen nemen. Ze waren op het geluid van gestommel afgekomen. Eenmaal daar troffen ze een stel aan waarvan de moeder net van een jongetje bevallen was.

Wat even later bleek, de kers(t)verse ouders waren al een tijdje dakloos en hadden kans gezien om in de leegstaande caravan te geraken. En niks te vroeg. Want eenmaal binnen werd het jongetje vrijwel direct geboren.

Zo blijkt maar weer dat een bevalling niet altijd thuis of in het ziekenhuis plaatsvindt. Het kan dus ook in een caravan.

<img data-attachment-id="18776" data-permalink="https://neos.blog/2019/12/25/moeder-bevalt-met-kerst-van-een-kind-in-een-caravan/hoera-het-is-een-jongen-en-we-noemen-hem-jezus-kerstwandeltheater-moerwijk/" data-orig-file="https://neodebono.files.wordpress.com/2019/12/hoera-het-is-een-jongen-en-we-noemen-hem-jezus-kerstwandeltheater-moerwijk.jpg" data-orig-size="2016,1512" data-comments-opened="1" data-image-meta="{"aperture":"0","credit":"","camera":"","caption":"","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"","orientation":"0"}" data-image-title="Hoera het is een jongen en we noemen hem Jezus Kerstwandeltheater Moerwijk" data-image-description="

Hoera het is een jongen en we noemen hem Jezus Kerstwandeltheater Moerwijk

” data-medium-file=”https://neodebono.files.wordpress.com/2019/12/hoera-het-is-een-jongen-en-we-noemen-hem-jezus-kerstwandeltheater-moerwijk.jpg?w=300″ data-large-file=”https://neodebono.files.wordpress.com/2019/12/hoera-het-is-een-jongen-en-we-noemen-hem-jezus-kerstwandeltheater-moerwijk.jpg?w=840″ class=”size-full wp-image-18776″ src=”https://neodebono.files.wordpress.com/2019/12/hoera-het-is-een-jongen-en-we-noemen-hem-jezus-kerstwandeltheater-moerwijk.jpg?w=840&h=630″ alt=”Hoera het is een jongen en we noemen hem Jezus Kerstwandeltheater Moerwijk” width=”840″ height=”630″ />

Gezegende Kerst allemaal! 😉

 

https://neos.blog/

2 gedachten over “Moeder bevalt met kerst van een kind in een caravan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.