Overzicht Kloosters, Abdijen en bezinningscentra

Overzicht Kloosters, abdijen en bezinningscentra Kloostergids Neo de Bono Missionaris Moderne Monnik Geloven in Moerwijk

Kloosters, Abdijen en bezinningscentra. Gelukkig niet een handvol maar een land vol.. Het heerlijke van het hebben van vakantie is dat je alle tijd hebt om een overzicht te maken van de vele kloosters, abdijen en bezinningscentra die hun deuren gastvrij open voor mensen zoals ik ‘van buiten’ openzetten.
En omdat ik weet dat veel van mijn volgers ook graag voor een retraite naar een klooster of abdij gaan dacht ik mijn lijstje hier te delen
Omdat ik zelf regelmatig naar het klooster ga maar het elke keer ook een zoektocht bleek heb ik in 2011 al eens een keer een eigen soort ‘kloostergids’ gemaakt van de adressen waar ik al eens geweest ben of waar ik graag nog eens naartoe zou willen.
Gelukkig zijn er in de tussentijd websites gekomen waar het allemaal overzichtelijk gepresenteerd wordt.Eén van die sites is Kloostergids.com

Op Kloostergids.com vind je een handig overzicht van alle (bekende) kloosters, abdijen en bezinningscentra in Nederland, België en Frankrijk.Tevens is de site een goede voorbereiding op je verblijf in 1 van de kloosters, abdijen en bezinningscentra

Op deze pagina vind je de een doorzoekbare en aanklikbare kloostergids in de vorm van een Google Maps 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.